Vergelijk creditcards

Een wat gecompliceerdere manier van lenen is lenen aan de hand van een creditcard. De handeling zelf is niet zo ingewikkeld, maar de achterliggende gedachte komt wel degelijk uit op een leenvorm. Op het moment dat je met een creditcard betaalt, betaal je met kredieten. Leningen dus. Daar zul je rente over moeten betalen. We zullen een aantal creditcards nader toelichten.

World Card Gold
Met de World Card Gold wordt de klassieke Visa Card bedoeld, de Gold-variant. Deze World Card Gold doet niet onder voor andere creditcards en biet de houder ervan een ruime maandelijkse bestedingslimiet. De World Card Gold is door de hele wereld te gebruiken, op ieder moment van de dag. De kaart is bijzonder geliefd vanwege haar gebruiksgemak en de geboden service.

Master Card Classic
De Master Card Classic is een zeer degelijke creditcard, die vaak voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden. Het is de klassieke creditcard van Master Card, die in het bijzonder geschikt is voor mensen die niet veel gebruik maken van hun creditcard, maar wel af en toe een betaling middels een creditcard willen doen. Handig voor op vakantie, tijdens een zakenreisje of gewoon zomaar ergens.

Lady Card
De creditcards ontwikkelen zich steeds sneller. In sommige gevallen doet het niet onder aan speelgoed. Want met de Lady Card is in principe een normale Master Card uitgegeven, maar dan speciaal voor dames. Een mooi design, speciaal voor dames. De card is uitgegeven voor International Card Services en beschikt over veel extra’s. Op het internet zijn acties terug te vinden waarbij degene die een Lady Card aanvragen, een welkomstgeschenk ontvangen.

American Express Platinum Card
Met haar Platimum Card bidet American Express een bijzonder uitgebreide creditcard, die vol zit met speciale privileges voor mensen die veel reizen. De American Express Gold Card wordt wel gezien als een zeer luxe, maar ook prijzige creditcard. De kaart heeft namelijk een inkomenseis van 70.000 euro en biedt geen leenfaciliteiten. Over het algemeen een bijzonder geschikte kaart voor mensen die er volop gebruik van maken.